x0x0

May 12, 2012

abang comel.

http://blackforestdaim.blogspot.com/2011/05/duabelasmeiduaribusebelas.html



 >this is the entry that i'd post 2 days before but somehow,, i remember tht i was wrong about his birthday.. its suppose to be today, 12th May not 10th,, so for those who haven't read it,, pleasure to do so,, and i changed the link up there.. click the link,, thats the one.<

senyum. ;)

assalamualaikum. i am no one and he is someone.

kalau aku nak list kan lelaki yang aku kenal memang sampai pagi esok laa jawabnyer,, and if aku nak list kan guys yg aku minat, mungkin dikurangkan sikit masa menulis nyer kot, and if aku nak tulis guys yg aku xboleh luper, insyaAllah,, sekejap jer.

Love Story, Kenapa Singgah Kalau Tak Masuk, Bertakhta Dihati. You Belongs To Me.. tu sume bukan sebarang lagu.. tu sume lagu yang ade maksud..

10 May ain't nothing for me before.. and i'm not that so gatal laa nak tulis entry nie but well sukahati aku laa.. sape suro aku terserempak ngan die last year,, kan dah buat hati aku bunge2x balik.. kan aku dah cakap i'm no one, means,, die tak kenal aku pun sebenar nyer lah,, nak jujur punyer pasal.. die atas aku 2 tahun.. well,, at least he shud be proud yg die jadik semangat aku nak datang sekolah dulu.. mase tu berperang dengan finiey cakap insan yg satu nie milik antara kami.. hehehhe,, tp bukan perang bertumbuk ke hape,, cume perang2x manja,, sebab finiey tu manja sebenar nyer..

die xla sehensem Zayn Malik, suare die x delah serak basah macam Harry Styles, die x tinggi macam Louis Tomlinson, die tak putih macam Niall Horan and die xde rambut macam Liam Payne. and for most,, die xde langsung iras, rupe, genetik dengan Faiz Ridzuan

dan untuk jujur sekali lagi,, dielah org pertama yang aku minat takde langsung berkaitan dengan faiz.. =)


well so today,, his jap,, aku sembilan blas,, then die,, 21 lah kan,, so its 21st birthday.. =) he's not gonna to read this.. well its so called me another 10 years who's gonna to read it and smile.. and that title tu lah kan,, sebab xnak panggil name die punyer pasal,, aku ngn finiey create that name.. =)


No comments: