x0x0

May 5, 2012

first week holiday

assalamualaikum,,

seperti yang memang aku gembar gemburkan for the last past weekss,, aku memang dah InsyaAllah officially tamat for this one year matriculation programme, and same like before,, whatever event yang aku rancang punyer cantik berminggu2x akan end up with lots of cancelation with those GIGS,, 

and for this time,, aku rancang 2 weeks before birthday zieha.. aku rancang nak turun KL,, tok havoc kan pesta buku yang sememang nyer havoc since last year aku x dapat pergi.. so,, aku pakat ngan diela and nabila.. first,, aku ingat nak turun BTS while they both turun Shah Alam,, nanti pakat jumpe kat PWTC je laa.. but,, 2 days before besday zieha,, diela inform mak die x kasik,, mak die kate,, jangan nak ngengade,, as for kak nab pulak,, memang dah dijangke,, ayah dier pon berat nak lepaskan.. tinggal aku sorang,, ikut kpale nekad aku,, aku nak je gi sensorang,, then bapak aku plak kluar fatwa macam2x,, last2x dak diah kate die set.. aku pun on lah..

so,, 3 hari dua malam,, ahad bertolak, selase petang balik melaka.. ltinggal kat rumah zieha.. bukan nak ckap ape,, mak ngan kakaks die masak sedap weyhh.. next time korg pegilah yee... ohh yee,, the night yang kitorang sampai sane,, well,, pegi tengok wayang,, seronok weyh..

since the main purpose was to go to KLIBF,, then we went there before we went to bowl the ball at Times Square.. ohh,, met shasha there too,, told her to went to KLIBF too since she went back to her friend's.. so then,, we can meet up too.














kitorang sampai KLANG pukul 9 malam gak,, and zieha terus liar hari tu.. btw,, that girl with tudung bunge2x tu kawan shasha, name die deqchu..


lastly,, i don't even can remember when i started to smile sampai nmpak gigi cuz all i can remember is jarang senyum macam tu unless aku betul2x happy.... ohh,, most of GIGS memang senyum nampak gigi.. and i already miss them =)


No comments: