x0x0

Jun 20, 2012

short update

assalamualaikum.

hye hye.. alhamdulillah,, life still going on.. berteman kan lagu glad u came-TW even dalam dunia maya, TW fanmily and directioners not going very well but still spport them,, jyyeahh.... okayh2x back on earth.. beberapa hari nie macam biase2x je,, posmen tak datang hantar surat atau mungkin,,posmen datang,,cume aku je x perasan,, and one direction x jugak datang malaysia soo,, what else selain dok depan tv and makan..itu je lah keje aku,, nak buat yang lain malas...

ohh,, henfon macam xberape nak functional sangt since abis matrix cuz aku nie bukan kesah nak text2x orang..and kedit pon mampos dah..

~i got this =D. yeahh,, raya nanti guna fon baru~

talking nasty words u pikah,, nazar pon lagi satu hari baru nak pas,,ade hati citer raya.

No comments: