x0x0

Nov 11, 2012

2 WEEKS: summarize all

Bismillahirahmanirrahim.

sunset view at MC 2 weeks ago: aku berniat agar perasaan aku kat dia pon terbenam sama
Assalamualaikum. I know, dah dekat sebulan x menulis,, pheww.. busy mungkin. well, let me sumarize all things that happened to me in the last a month (if I can still remember).. krik krik krik krik.. hahahha i cant remember,, but apa yang aku ingat is the past 2 weeks I came back home after almost 2 months stuck at UM.. pheww..

Last 2 weeks balik rumah cuz raya haji,, excited punyer perasaan jangan cite lah,, memang tahap tertinggi cuz in that time,, aku memang tersangat2x busy+stress.. niat memang nak away from UM + KL + 9th.. so,, excited nak jejak melaka memang di excited state lah weh.. first time naik LRT sendirian,, noob tahap tertinggi, dari stesen U pegi KL sentral, then amek KLIA transit, turun kat stesen BTS.. phuhh,, but as always I do, xkesah first time ke ape, tapi muke jangan cuak, buat lek buat cool. haha.. so dari TBS gerak gi MC.
sampai MC, shasha amek, and ade teha jugak.. so,, time maghrib tuh, pegi dominos,, tapi makan kat tepi masjid al-azim.. then, pegi jj baru,, reround situ je.. and then done.. ahad balik 9th semule..

KLIA transit punyer tiket

captured this sebab nak jeleskan classmates telecom
but this time balik, aku ade pasang satu niat, where I really need to neutralize my feeling toward someone.. hahhaha,, so balik, dengan menggagahkan hati mencube.. well,, susah memang susah. how can in sudden I stop stalking his twitter,  how can I start ignoring some of his timetable and all.. but yes, Alhamdulillah,, dapat dilakukan dengan baik. 2 minggu yang smooth, 2 minggu yang nice, 2 minggu yang baik... hehe.. but,, there's also some but here.... but i guess, let me just keep it myself. my own very self..

so the first weekend after balik, pegi kem jati diri kat PD,, such a wow. seronok.. well, actually, niat nak have fun je eventho ade some cakap2x yang x elok before pergi, tapi sebab niat betul,, so ape yang boleh conclude,, sape x pergi, memang rugi.. dah laa free, makan sedap, tido best, x rushing!! seronok.. ingat nak tepek gamba,, tapi,, x jadik laa.. banyak sangat!! nanti buat post baru sebab nak tunjuk gamba..

Classmates tele yang join jati diri

 so then the 2nd week,, tetibe, aku ade satu family besar kat UM called as family 6 HEP.. hahha,, the last RABU, kitorang gather sesame kat gazebo KPS, buat havoc.. yeah.. memang cool lah.. seronok.. tapi before that, aku ngan klassmates pegi have fun kat mid. malas nak gi wayang,, pegi bowling,, memang seronok. sumpah.. rase bonding makin kuat.. 10 orang, tapi jumpe geng dak2x tele yg lelaki dalam bas,, sampai mid, kitorang terpisah.. hahaha.. event kat KPS abis around 7,, then balik 9th,, aku ingat nak jalan kaki pegi 4th malam tuh, tapi hujan punyer lebat plus aku dapat tau ade meeting,, so xjadik laa.. tapi sampai2x bilik je, rumet aku cakap, malam nanti ade earth hour peringkat kolej, so,, pas mandi, aku pon turun dewan, nak support event.. hahha,, dapat light stick yaww..

UM cares- Earth Hour
KHAMIS pulak, nothing special but i wore baju kurung where i guess something yang pelik kot untuk classmates aku.. hahhaha,, but malam tu,, fuhh,, aku ngan hajar,, dapat nightmare,, hehe,, where one of our PM sit dekat meje sebelah and the situation was really awkward.. sangat, almaklum laa,, kitorang x tegur langsung,, macam kwaja pon ade!! heheh then JUMAAT, aku balik, tapi kali nie, balik ngan zimy cuz mase bowling hari tuh, terjumpe die,, aku cakap, alang2x die nak balik UPM tuh, ape salah nyer die singgah TBS, belikan tiket balik.. hew hew. then SABTU, aku pegi bowling kat MIBC dengan dak along then wayang, skyfall. AHAD: aku beli kamera baru menggantikan nikon coolpix s220 aku yang rosak hari jumaat arituh, aku rembat olympus PM1.. and done..


"I'm not faking my smile! but when I do, no one ever notice, but someone will just know it!"- PW


No comments: