x0x0

Jan 11, 2013

Final exam

Assalamualaikum.

Hyee,, aku selalu dengar yang if U once registered as a engineering student, U'll have such a nightmare. And I didn't understand those phrases or some of related phrases until I knocked down my 6ixth paper today. Memang erasaan nak nagis die tinggi laa weh. Sebenarnya dah rasa macam tu since jawab paper 1st engineering aritu; Basic Engineering Algebra. Wa cakap lu,, memang sentap wehh sentap nak jawab.. Lepas tu mengharungi hari2x seterusnya memang redha jangan cakaplah. Dah study, tup tup yang keluar nyer, soklan yg x pernah jumpe even dalam latihan.. memang mintak air mata aku jatuh wehh..

Aku xpayah laa citer perasaan aku jawab TITAS dengan KKM,, tu semua dah ade jawapan, cume perlukan instinct yg kuat dan sedikit ilmu sejarah dari form 1, confirm A,, kalau aku xlah.. sejarah aku pernah dapat 45/100 kot mase dah nak dekat2x PMR.. hahaha

7/1 algebra: Yang nie memang aku mengaku, aku lemah sangat since buat basic math mase form 4 dulu,, matrices laa ape laa.. woohoii,, aku xde mase nak fikir2x formula yang terlalu banyak perkaitan antara 2 atau lebih formula lain. So no hal kot, melainkan aku ade tipu jawapan.. muahahhaa

8/1  programming: Yang nie ade bagi cahaya harapan sikit, sir buat xde lah membunuh cuma a few coding yg susah nak hafal tu memang dikirimkan salam sahaja.

9/1 CA : " If u can answer the questions I uploaded in the spectrum, then U can answer the final exam since I set up, the final exam to be much more easy than the question"( Dr Shee, 2013). Sekali aku bukan paper,, wehhhhhhhhhhh,, ape tuuu,,, Aku pun dengan redha hati, redha perasaan tulis lah 2 jam tanpa berhenti.. Keluar hall semua sound aku,, "Pikah, not a word".. dan blah je,, tengok semua bas dah ade, tinggal nak naik je. Kecewa hati wehh,, sangat sangat kecewa.. Satu kelas macam tu..Dah x boleh buat pape dah

11/1 Physics Electronics: a word, FUCKED. mind fucked habis laa weh, brain freeze tahap tertinggi. Semua redha giler, budak EE yg dibangga2x kan sir pon terteleng2x jugak laa.. Inikan aku yg memang selalu memain.. sobs sobs..

Dan niat sekarang tinggal nak habiskan je satu paper then nak release tension wehh sumpah. sangat. Mengecewakan. aku nak balik melaka nak tenangkan kepala otak. sebelum tempuh sem baru. aku cam malas je nak daftar subjek. Hati kosong. Ok dah azan. bye

" pikah, ape2x pon jadik, kau kene jadik inginiyer jugak. FAHAM!!!" ( zieha, 2013)

No comments: