x0x0

May 1, 2013

Iron Man 3

Assalamualaikum :)

Mengarut gila sampai dua entry nak publish. HAHAAHAHA,, kalau tidak, satu entry tu, tunggu lah 3-4 bulan baru publish. Cerita dah basi baru nak tayang. Boooo, Nuur.

Back to the title. but before that. Tadi check Nuffnang, and tengok ade 3 on Going campaign.. *bakar mercun das* and salah satu tu, pasal Ironman 3 nie lah.. Tu yang terpanggil nak buat entry, but btw.. Thankss Nuffnang. :*


Semalam got no mood, so I decided nak ponteng English. Dok terperap dalam kelas for 3 hours and stare the whiteboard sambil otak melayang is tak guna walaupun memang dah biasa buat. CCuma semlam melampau sangat malas dia.

Then, Pah texted suruh picked her up kat fac pukul 2, aku pikir, okaylah kot since by that time suppose aku pun dah habis kelas. Lepas jemput, terus shoot pegi Mid Valley sebab Pah kata nak tengok Iron Man. Bayangkan dengan mata tak berapa nak bukak lagi, tak bawak spek terus ke Mid Valley, padahal asalnya nak balik 9th je terus. Teruk aku nie.

Grab the tickets untuk show pukul 1645 and terus gi Zohor, makan segala. Masa tengah nak Zohor, ade satu budak kecik. Ramah. datang dekat aku dengan dak Pah. Mula-mula aku amek gamba dia, die pun macam suke je, then die dah duduk atas pangku aku.. EHH, expert budak nie.Aku nie dah laa noob sikit pasal budak-budak, tapi layan kan je lah. Dia belek2x purse aku, sambil tu, tunjuk2x kad ATM. Dah bagi satu, nak lagi satu, tapi aku hulur Kad Watson je, gila ke. Mau die patahkan aku punye kad nanti, menangis aku dibuatnya. Tapi dia macam tau je tu bukan kad yang dia nak. Ciss, dasar materialistik punya budak. Masa dok main2x dengan kad aku, mak dia pun selesai solat. Aku ameklah kad-kad aku tu, pheww,, menangis terus kat situ, aku punyalah cuak. Hampehh budak nie.. Pastu mak die hulur kat umobile tu pon die taknak mula-mula, tapi at least dia terus diam. Phewww.. Tak dinafikan budak tu comel.

Sifat penyayang teserlah x?? ahhaakss

Back to the Iron Man. Cerita dia Oh semmm gilosss. Tak rasa rugi, Tak rasa menyesal. Since dah tau after credits akan ada sambungan cerita. aku dengan dak pah pon dengan setia tunggu. Kau faham2x je llah, cite omputih nie die punyer credit boleh guna 3 lagu. Lama giloss, compared dengan cerite melayu. So tahap kesabaran aku semalam kira tinggi jugaklah. Ahhaaa, habis cerita terus balik UM. Timing-timing gini, die punya sesak jangan ceritalah, aku dah warning dak Pah awal2x, either suruh die diam or tutup je mata sebab aku nak fokus. Karang die menjerit2x aku gelabah, silap2x ke PPUM lah kitorang. Itupun masa dekat traffic light die memekak jugak.

Gua ade gambar tiket je.
Ok chaoss,, next entry?? HAHAHHAHAHHAHAHHAHAHAHHAHA no idea. till then. JZKK :)

2 comments:

Nurdalila Husna said...

pakai tshirt asrama ea? haha

pikah W said...

tshirt matrix