x0x0

Jun 20, 2013

Happy Birthday Syaza Razali

Assalamualaikum

Paper habis 1030 terus shoot pegi Mid tengok Now You See Me. Well, one word about that movie "OHHHHSEMMM"

Partners in Crime: As, me, Azie and Syikin
#Flashback.
Few days before, ade borak-borak dengan Syikin and asked her about birthday Syaza. Nak buat kat mana and stuff sebab Syaza sekarang banyak menghabiskan masa kat Damansara instead of kat kolej.

So, pernah terkeluar usul kat Syikin,, susah2x sangat if tak pasti by that time (her birthday) dia ade kat mana,, sambut je kat Damansara tuuu.. And Syikin pon buat confirmation dengan As,, and yess benda tu menjadi, ke Damansara we go.. weeeee weeeee

Petang tu, got text message dari Syikin,, sebenarnya, baca masa betul2x baru bangun tido, so sumpah x boleh brain ape die cakap dan x boleh relate langsung,, dan sampai satu tahap tu, langsung x ingat sapa Syikin. *padah tido lepas Asar*


That night, 2330, setelah berpakat dengan mak Syaza,, muehehehee,, terus pegi amek kek kat rumah makcik As and terus ke Damansara, belon kat tangan aku, kek kat tangan Azie dan the word Happy Birthday kat tangan Syikin and As. ohh itu aku tolak tepi cerita orang sekeliling yang pandang kitorang dengan penuh pelik dan cerita Azie punya perlakuan yang mencurigakan, serta cerita macam mana As dengan tabah masuk King's sec 14 nak beli lilin kononnya but endup dapat lilin free.. hehehe

Sampai kat atas, aku tengok mak Syaza dah jengah2x tunggu kitorang,, ini lari dari topik, but seriusly, I thought that was her sister, muda yawww..
Azie pulak dengan langkah paling sopan sebab nak jaga api lilin jangan bagi padam. Macam kelakar tengok Azie ayu macam tu,, so masing2x masuk that bilik and Azie terus pegi jumpe Syaza sambil nyanyi, diikuti dengan aku, Syikin dan As..

Aku syak Syaza mungkin nangis terharu.. muehehehe.. dan her muka looks priceless macam ' ehh aku mimpi ke." atau macam " macam mana budak2x nie ade kat sini." atau " siapa dorang nie." hahhaa. dan kami nyanyi 2 version lagu dan disertai dengan sesi bergambar sampai lilin cair sehabisnya. ehh, tak habis, tinggal ciput jee... Then diikuti makan makanan yang ada.. *As makan 3 creampuff,, aku half pun x boleh dahhhhh. Dasyat budak tu.*

Dan terus melepak sampai pukul 3 pagi sambil segala hikayat maling demang pon dibukak sebelum masing2x mengadu kelaparan dan bertapa kat Restoren Mohsin kat TTDI sampai pukul almost 4. Shoot balik kolej.

As for you Syaza Razali,

Sannah Helwah.
Selamat menjejak umur 20.
Be a nice daughter, sister, friend, wife (future) and mom (future).
Be a great Muslimah too FTW.
May Allah Bless.

Thanks for being a great, super great ;  friend, mom,tukang beri nasihat, tukang ingat, tukang tegur, tukang dengar cerita, pembantu mencari maklumat, tukang tolong mimpikan crush, peneman makan, tukang bahan dan yang paling best tukang ketam lengan without care either aku baru lepas injection or not. Yes, lebam. hak.....hak.....hak.... [inner joke between us (: ]
I love youuuuu.. :*

xoxo
Nuur Syafiqah Wahid

Ze Birthday Girl.
Syazazu: Kitorang kenal last sem sebab terlibat in the same group for TITAS's project and stick until today. Yeahhh.. WINNNN. (:


No comments: