x0x0

Jun 17, 2013

Productive Monday

Assalamualaikum,

Haa amek kau,, melampau2x aku update blog. satu hari satu entry, hahahhaa lewlss pikah,, lewlss.. So today, productive sangat sebab dapat bangun awal then shoot pegi Digital Mall nak carik battery untuk cik blackberry kesayangan,, ohh aku bagi nama dia STYLER sebab sukati aku lahhh.. Lepas dah melayang RM 100 aku, pegi merewang2x kat area seksyen 14 tu carik kedai makan yang boleh mengenyangkan perut sehingga makan malam and yeahhhh I found one.. *clap-clap*

Tak cukup disitu, lepas Zohor, aku berjaya membasuh baju yang telah diasing2xkan baju dan tudung sebanyak 2 baldi okayhhh. Berpeluh2x mengalahkan aku tengah angkat batu nak buat jambatan besi.. * gampang sangat hiperbola aku.* Tak habis disitu hari2x aku, pakat timing tido petang yang memang aku dah setting dari sekolah menengah lagi, tak kira pukul berapa tido, tetap akan tersedar 1830,, tapi hari nie,, right before azan Asar dah bangun.. Hebatt kau Nuur.

Lepas Asar, mereka ajak keluar bilik, beriadah kata nya,, niat utama nak main tuju selipar, tu niat utama, sekali tu, terus ke gym 9th seterusnya ke parking motor dan seterusnya meneruskan perjalanan masuk kampus. And yess, me and Syikinoo sangat malas kasut sukan, we just pakai flipper yang cool tuu.

Heading tu FSSS dan bermain permainan kanak2x, Galah Panjang dengan Cop Tiang. Nak main ting2x tapi x sempat.. hmmm sad. But yeah, we enjoyed all those things we did. :)

Me, Syikin, Shiks, Mimie, Hajar,Shamer, Su





Very like this picture maa. (:
I'm glad, I met them in this journey. :)

No comments: