x0x0

Jul 3, 2013

Tamat Satu Tahun

Assalamualaikum.

Tamat dah jadik pelajar tahun pertama kejuruteraan telekomunikasi universiti malaya. Banyak onak duri kena tempuh as an engineering student. Benda yang tak pernah terlintas kat kepala akan jadi pon aku dah terpaksa redah. Aku baru faham all the jokes related to engineering. Now, I can feel it bro. And coursemates yang baik dan best walaupun kadang2x adalah perangai naik todak but chill lah. Manusia. Dorang faham and always give the positive vibes. Naik turun sama2x lah bak kata orang. :) Thank you.

Banyak benda yang berlaku in this one year or to be exact, 2 semesters. SEMUA. semua yang berlaku in between that buat aku terpaksa toleh belakang  sikit untuk lihat what kind of life,people and all yang aku tinggalkan untuk kehidupan sekarang. Yes, the differences are too obvious.

2 semesters, banyak dah dalam list kehidupan dah boleh cross out. Tamat kan semester 2 dengan paper analog dan hari-hari terakhir semester 2 di tamatkan dengan indah. well, at least for me. :) Thank you again.

And for coursemates, till we meet again this September. And instead of saying 'take care' lets change it to "Fi Hifzillah (semoga didalam pemeliharaaan Allah)" . He knows you real well than you are.

Fi Hifzillah to all readers. Jazakallah :)
KET12


No comments: