x0x0

Sep 20, 2013

Hug and Kiss ya Tahun Dua

Assalamualaikum

Dah masuk second year. Alhamdulillah. Sememangnya tahun satu memang macam2x so, azam tahun dua adalah sikit nak buat perubahan. Dah 20 kan. I mean a real 20. Kahkahkahh

Takde gamba dengan the girls masa awal sem since masing2x punya jadual dah sangat-sangat berterabur. Takpe kalau ini yang terbaik yang ditentukan untuk kami dari Dia. Aku redha. :)

"He knows what is in the heavens and on earth; and He knows what you conceal and what you reveal; and Allah knows well the secrets of all hearts."

- Al-Qur'an [64:4]

Jadual kali nie padu punya tunggang terbalik. Yang lapang, lapang sungguh, yang kosong, kosong se kosong, kosong nya. perghh. Jadual selasa and Rabu bukan lah super pack but still consider as pack lah sebab full, pagi-petang and petang-malam. Takpe2x, ce buat as cool as I can. and this sem, macam memberanikan diri amek presentation untuk english sebab nak overcome nervousness yang super maximum


Dah lepas setahun, probability untuk jumpe SE dalam semester nie ada, but still. Even nampak belakang badan die pon, rerama dalam perut merabak satu badan, receptor sejuk berkeliaran and worst, badan, suara automatik kaku. Ahhhahaaa,, teruk perangai. Wish me the best in semester 3 :)

No comments: