x0x0

Jan 17, 2014

Seoul Garden n January babes

Assalamualaikum.

10/1/2014-Jumaat-1700


It was an official tarikh and timing I completing my 3rd sem. End with paper CA, Alhamdulillah, paper macam susah sikit, but still yeahhh,, I'm  done. Back to the original planning yang kitorang nak pegi Seoul Garden @ Paradigm Mall, KJ. Sebab naik kereta is too mainstream, kami jiwa rempit. Redah jam, shoot paradigm. Hewhewhewww

Takde gambar depan exam hall masa last paper, sobs sobs, but its okay. Went to Paradigm with major event, acah-acah raikan lepas exam with another secret event. hehehehe


Dok sana dari start dinner sampai kedai tutup. Dasar tak semenggah punya perangai. Tu belum cerita sesat carik motor parking motor and aci redah je nak balik UM ikut mana. Perangai masing-masing memang sewel.

Seoul Garden.
10/1/2014







So lepas makan-makan tu, since we have secret plan, so, carik jalan nak blah dari crowd nak beli cupcakes untuk sambut January babes punya birthday, lepas makan, excuse mintak pegi toilet dulu, tapi Shamer nak ikut, She cannot join us, she's one of the babes, tapi sebab xnak suspicious, layan kan je, tapi Su je pegi toilet dengan Shamer, aku beli cupcakes, lilin and semua benda lah, in that short time. phewww.

Lepas tu bawak pegi DTC, kengkonon buat gila nak amek2x gambar bagai, yess we did it, tapi dalam masa yang sama, aku cucuk lilin, Hajar n Shiks nyalakan api, and tengah dorang konon2x busy photoshoot tu, kitorang pon boooommm. Nyanyi2x. 3 ketul cakes je sebab dah telan makanan banyak nak mati, so cupcakes cukup kot. hehehee

SYaza, Mimie, Shamer

Happy birthday girls. See ya in semester 4.

No comments: