x0x0

Apr 14, 2014

Appreciation Post.

Assalamualaikum

Seteleh sekian lama bersarang, akhirnyaaa, but after all, this is an appreciation post to Syaza Iffah. Clap clap.

#Flashback
Pernah satu hari selama 5 minggu, dok refresh separuh gila thehitsradio, uk sebab nak dengar 5 orang tu handle satu session (hits takeover). 

Setakat tido 4-5 pagi semata2x nak tengok dorang video cam memang dah jadik rutin. Kalau kat tumblr takpayah cerita lah.

Masa nak beli Up All Night with Harry punya slipcase, segala kedai CD kat Melaka aku carik, semua habis, endup, dapat beli dekat speedy JJ, one last piece. tu pon gaya macam kene sorok dengan orang. Bila dapat je, terus melompat siap jerit dalam kedai.


Tambah sewel, laptop, harddisk, desktop, harddisk ayah, laptop ayah semua penuh dengan gambar diorang.

Tahap obses tu tak boleh nak cakap sampai aku buat twitter semata2x sebab 1D lah. Pernah dulu, masa zaman kat matrik, ade satu insiden yang memang suck plus fucker habis lahh hidup aku, tapi sebab diorang, aku rasa alive. 

Kalau buat integration tu, sambil dok ulang2x lagu diorang, smooth gila. [ pikah and integration doesnt get along real well]

Tapi tu dulu lah, sekarang busy dia lain macam, ingatkan dah kuranglah rasa nak fangirling.


Sumpah. Sejak masuk UM, memang x sempat nak scroll pabendaa, bukan kata scroll, nak stalk twitter diorang pon x sempat ahh. too many things to do, and then, sampai satu tahap tu dah hampir heartless. Dah takde nak tunggu sampai 3-4 pagi tunggu MV premier. Ade pernah sampai masa LWWY nak keluar, aku langsung tak tau. Tau tau balik dari projek tetengah pagi tu, bukak twitter, Directioners tengah meroyan. By then, baru tau yang LWWY nak keluar.

And today, on these special day, 14-4-14, tetiba this one girl yang balik bercuti dari UK, bring a lot of stuffs. By a lot, I really meant a lot. Banyak gila. Dengan keychain untuk satu kelas, charm bracelet untuk kitorang, pick guitar UK utk Shiks, Hajar, Mimie. T shirt n fragrance+ shower gel untuk aku and Anis. Hiksss.

Bila dapat all these stuffs, pedulikan tu kat surau, atau orang sekeliling, dia punya happy rasa lain macam. menjerit, berebut macam orang gila. Hahhaa, teringat masa dia balik dari Australia aritu, kitorang semua rebutkan buku macam separuh sewel. Bengong.


Tambah-tambah lagi bila kau memang lama teringin satu benda tu tapi kumpul2x duit pon x pernah nya cukup, setiap kali lalu kat mall, hanya mampu pandang, paling gah pon, sembur tester. Tuptup, member balik dari UK, hulur buat hadiah, Perasaan dia tu, kalau buat Patronus charm nie, memang paling padu lah katekowww.

Anyway, Massive thankyou Syaza Iffah    

No comments: