x0x0

May 25, 2014

Week 13


Assalamualaikum

So got lebih kurang 50minutes before aku start week 14. Week hell. And weekend week 13 aku mulakan dengan menjengah matahari pukul 8 which I rarely dapat. Almaklumlah kalau dah setiap pagi bangun pukul 10 and tuang kelas pukul 8 & 9. hahhaha

Tak tak, aku kene buat assignment pnline dalam masa sejam. Kejam lecturer aku. kejammm. Lepas je habis masa sejam tu, aku dapat amanat dari gadis2x cempaka suruh siap, ade yg teragak nak makan Auntie Anne's. Dengan jerih payah pegilah Bangsar. Tempat lepak orang kaya kaya bawak mercedes, Volkwagen, etc etc, jenis jemur ferrari bawah matahari and kekal tenang. Ahh pegi lantak aku x pedulik.

Dapat Auntie Anne's, lunch dekat Chawan and indee, after monthss, finally I got to taste the Asam Pedas walaupun xlah seumphh kat rumah tapi okay lahhh. Kenyang and worth lah the money dengan the rasa. Okay.

Next, for desert. Jalan blok sebelah, pegi Inside Scoop. Tekak mengada nak makan aiskrim, almaklumlah, its a-month-thing. hehhehee

Lepas tu jalan2x dan jalan2x dan jalan sampai kau rasa muak. Serta amek gamba dengan banyak sebab ntah. To tell u what, week 13 submission n presentation like hell.  So i think I deserve to treat myself like a queen. *abaikan 2 submission serta 1 presentation minggu 14*

And dinner masih di bangsar. Having something great of course. Hiks. You know you have no regret at all when you spent your money to satisfied youself. Ohh cmon lah, duit kau, kau bagi perut kau makan sedap2x sekali sekala tadak sapa nak meroyan.

week 14? Bring it on bebeh.