x0x0

Jul 1, 2014

Post Exam Semester 4

Assalamualaikum

So, direct ke tajuk. Some post exam activities like last sem. Sem lepas macam gila sikit dia punya aktiviti. Ke sana Ke mari. Pheww, Sem nie macam sopan beringat tahap gaban sikit, tapi sopan sopan pon, 2 hari berturut pegi Shah Alam. Kencang dapat kereta memang ahh cenggini. Kahkahkahhhh

Tapi sebelum tu, end of week 14. Pegi IKEA nak sambut birthday Shiks and Malaficient seround. was blast.







Habis paper 23/6 pukul 5. So, petang tu rasa cam alim, terus balik bilik kemas barang, sebab rabu pagi nak balik Melaka terus. Lepas maghrib camtu,paksa Hajar ikut hantar Shiks dengan Su pegi Mid nak naik KTM, then pick up Anis, Syaza, Mimie, Shamer, Effa, konvoi 3 kereta pegi Shah Alam. Effa nak makan burger bakar abang burn tu. Oleh kerana Effa menyataan hasrat dekat Zariq, makanya, Zariq pon kenalah ikut je. Hiks. So, to Shah Alam we go. Yang lelaki adalah dak Anwar, Azman, Ayie, Azizi, Syapiq and Zariq lah of koz kan. Then pegi lah kejap tengok2x laman seni seksyen 7 versi waktu malam yang penuh lipas. Kahkahkahhhh



Chinese Tele.

Whatever, fakit, we done telephony.





 Esok nya, cadang nak pegi Jump Street, tapi attire kitorang x kenalah, so decide, next sem, tambah dalam list. Tambah pulak, x cukup korum sebab Hajar and Su takde, so xpe lah. Chemistry Cafe pon x jadik pegi. Sobs sobs, and then decide pegi je dulu Shah Alam, kat sana baru fikir nak buat menda. Kahkahkahhhh.



Basically, kitorang makan makan je. Menghabiskan sisa sisa duit yang tinggal dekat makan. wakakkakaa. Then, pegi balik laman seni semula, tapi kali ni versi siang dan tadak lipas. Wakakakakkakakakaka
Petang sikit, gigih gila pegi seksyen 2 siap guna GPS bagai, padahal dekat nak mampos. Kitorang siap berpusing-pusing macam ape je. Ini memang sangat lelssss. Tapi boleh lah dimaafkan sebab kitorang bukan dak dak Shah Alam. Hahhahaa Ni semua sebab nak makan ABC Fradoo yang orang dok sebut sebut. Tapi memang sedap nak mampos, tak tipu woiii. Laman seni kat sana pulak aku just jengah je. Hahhahaa. So, balik UM semula before maghrib sebab Jaja Iffah nak balik Subang dalam pukul 8 tu.



I did many great things with them.

Tengah syok mengemas malam tu, tetiba terlapar semula. Shiks pulak ade kat 9th, ape lagi, suruh dia turun, kitorang shoot pegi 14. Tengah2x makan, Anis pulak mengadu lapar, tapau kan kat dia, lepas tu, pick her up, terus pegi Mid tengok midnight. Dasar satu hari nie memang xde plan langsung. Aci redah je semua benda.

Esok nya, settle few things dekat HEP, then shoot drive balik Melaka sambil ditemani oleh Senpai.

So. Selamat Bercuti Semester chu'ollssss.

No comments: