x0x0

Dec 15, 2014

Perangai

Assalamualaikum

Week 14. Yeahhhhhhhhhhhhhhhh. Hell no!

Perempuan syafiqah yang sepatutnya tido ataupun revise ataupun apaapa saje lah yang sepatutnya dibuat oleh seorang student kejuruteraan semester 5 memecah duli, ehh mencemar duli, bukak blogspot dan menaip.

Si hantu ni, padamulanya ade benda nak story, tapi terlupa. Intipati dia berterabur.

Long story short, last time, I got a mimpi where I have to kahwin with this one guy, pssstt, *insert smirk emoji multiple times here* tarikh kawen 11/12/14. wakakkakkakakkaa

The second story, I got a call and rushing balik because ade berita mengejut which aku lagi lah terkejut. Tambah terkejut, dorang kata nak buat majlis by the end of week 14, whichhhhh I dont know how lah to describe kannnn.

3rd, dorang kata nikah dulu, majlis InsyaAllah xde aral buat tahun depan. Lepaskan yang wajib dulu kata nyaaaa.

4th, did my Inai. hehehehehhe


notakaki: Permudahkan segala perancangan ini InsyaAllah :)

2 comments:

farahasnida said...

perghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

Anonymous said...

hmmmmmmm.. i wish that was me. -sb-