x0x0

Apr 28, 2015

sanah helwah NZ.

Assalamualaikum

Here's to someone yang demand me to write such a panjang lebar punya ayat semata mata nak wish birthday dia. HB ni dia xnak.

To sums up, shes a bit malang since birthday jatuh masa hari aku ade test. Kawan dengan test mana lagi penting? In this case, yup, test lagi penting. Hahahahhahahahhahahaha

What i did was, i do wish her. 2 ayat before letak fon tepi and sambung baca notes. 💪💪💪💪

I remember to wish her lah jugak, with the same ayat, I attached a picture of her. With me of course. Yeeee memang aku x nak kalah. 😹😹😹😹😹

So, here is the real content. Yang aku drag lebih sehari je. Dulu aku wish lepas seminggu kau rilek je. Hahhahahhahahahhah

You are already 22 and tolong matang pleaseeee. Jangan mengada2 mintak orang petik gitar nyanyi eppi besday kat kau.

Be a good daughter. Selagi badan x dikandung tanah, you know how big your responsible is. I know u did well up till now.

Be a good friend. This one? Hnmmmmmmmmmmm please try again later.

I wonder if you could be a good girlfriend?hahhahhahahaa so better you be a good future wife walaupun kau macam xnak kawen, tapi kalau dah jodoh kau sapa nak kata tak kan??? Wakakkaka

So if dah kawen, dapat anak, please please be a good mom. Aku xnak jumpa anak kau kurus kering macam kau.

Haaaaa ni yang paling penting,
BE A GOOD WORKER WOIHHHHHHH. walaupun dak Mirul tu macam gampang perangai dia, kau kena sabar. Mungkin Allah hntar kau kat dia nak betulkan semula lah ke gampangan dia tu. Lelssss.

Istiqamah dalam kerja dan kehidupan. Jangan nakal- nakal. Pulangkan baju hujan kalau belum pulang. Jangan nak cuba cuba jadik orang ketiga macam drama petang2 kat tivi tiga tuuuu.

Thanks for beong there when I need you the most. To listen all the bullshits happened ard me. Al maklumlah, aku ni x habis belajar lagi. Hiks

All the best Naziha, May Allah bless 😘😘😘😘

No comments: