x0x0

May 31, 2010

exam?? like i care!!


dear cik buku suksess bio!!

thank god,, after a month,, tadi exm bio paper 2 and paper 3,,
killer subject tohh!!
ok ok,, semalam tido kol 2 cuz sudaa tempaa maut,, tak mao study at rumaa,,
yaa pdn muke aku!!
bangun pulakk pukull 4,, haiiyaaa,, lebam mate sudaa la ngekk!!
bangun sajaa,, bukak pasal grasshopper..
laaa,, bioll laa,,
ape die cakap,,
flexor muscle laa,,extensor muscle rr!!
yang ikan pulak ade brakee laa!!
kelaka sajaa pepagii!!
kol 8-10.30 paper 2!! okk done dengan cemerlang and dapat tido 15minit....hahha
kol 1230-1400.. omg!! sangat lembab menulis cuz mate sudaa kuyu!! cegu ketok meje cuz lamee aa tido!! bhehehe..
then,, tengok2x,, damnn!! salah wat graph dengan sepantas kilat menukar jawapann!!!dalam mase within 10min..
soo,, 1400,, aku mengisytihar kan merdeka for myself,, bio paper 1?? like i care!!
bak kate mas pon " ape susaa,, jawapan daa ade,, kau pilih jaa . betul sala,, cite no 2.."
i sokong u laa!!!

kemerdekaan tanah melayu:
31081957

May 28, 2010

spmFITER


dear all my comics,
the pass 24 hour,, i had done 4 da chemistry exam!!
qute bosan!! dan amek pen tok membuang mase,, melukis cartoon ngek nihh!!
bhahha,, chumell x??
xpaya cakp laa!!
=pp

May 26, 2010

am i malay or whatt!!??

dear cik buku 7 socerer!!

tadi cuti sehari 4 science stream stude cuz xdop paper!!,, ape laie keje kami setelah mengeluarkan usul nk ke makmal ditolak!! kami pon tido,, mungkin bukan KAMI but yg penting aku setelah sume bahan bacaan dibace,,
cikgu2x masuk dan mule mengedarkan kertas pekse,, yaaa stresss,, absolutely marks jatuh dan yg paling sadis biler tyme cikgu sabar mule bagi kertas bm,,

one word,,
DAMN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

: syafiqah, awk nyer karangan TERUK,,
: pengolahan TAK BAGUS
: ayat TAK DRAMATIS
: susunan TUNGGANG-TERBALIK
: ayat dipengaruhi BAHASA SMS
: syafiqah KARANGAN PALING TERUK KAT 5alpha

YA ALLAH,,
raser nak nagis jaa,, rase down giler,, mas cakap kalau nk karangan bagus kat blog tulis dalam bhs baku!! xpe,, aku ader inersiatif sendiri!! bhahahaa..
HARRY POTTER,, kau tunggu aku bace kau laie skali..
yg paling best MARKS BI laie TINGGI dari BM!! bhahahaha


selepas seminggu

kepade semue kertas2x ujian,,

finally after a week, bole rehat balek even 4 1 day but sangat2x bersyukur!! paper addmath memang menusuk jiwe laa!! sangat tertekan menjawab nyer,, belum bayang kan laie fizik yg tunggang langgang and terbalik tohh!! kimia ari khamis yg sedia menanti umpama malaikat maut!! bace ngan xbace buku sama jaa marks,, baik lepak cc.. hint 4 bio yg biol daa dapat,, thx kat bebudak smdb!!

p/s: tenga xdop motif menulis,, tadi menjerit tyme BETA ngh jwb +math!! sory yup!!

to all the hint supplier:
thxx eyhh!!

May 17, 2010

another event

taon last kann!!,, then,, a bit xcited 4 hari guru.. beli hadiah ape sume,, mengenang kan taon last r kann,, ari guru yg terakhir... so 160510,, GIGS,,tido lambat tok siapkan masin2x nyer present,, okk,, 4me.. thx gary 4 da card tohh!! pagi2x,, ape laie xtvt wajib b4 pergi....

* toh adiah and owner!!

*mase dengar perutusan,, aku dan mereka2x yg len,,ape laie.. yiiihaa!!!

abis jaa perhimpunan,, dengan xcited nyer,,aku dan mereke pegi turun dewan,,dan alamak,,blom start.. dalam otak kami,, memandang kan taon last ( laie skali) nak berebot tempat,, insap kene dok luar.. nanty bosann!! antare persembahan nyer ialah!!
* tarian india [ memang hot]



* sir tan menyanyi + dier bersongkok eyhh!!


* form 6 pon join laa al-maklum laa,, TAON LAST!!

around 1230 selesai sume perkare,, memang menyeronok kan,, then,,acare bebagi hadiahh!! yyyaaaa,, bagi kat MAMA 2010,, cikgu bio kami yg berjaye wat kami bioll!!!
then snap,,snap laie wif sesape jer yg kami nmpk termasuklah COUNTDOWN SPM!! BHAHAHHA..
* senyumm!!



May 2, 2010

netball vs melaka vs sale

dear my little book,,

semalam i ade friendly match (netball of kos) wif smk selandar,, haa haa,,, a bit suprice cuz dapat taw ponlas2x minit,, tp tak pe,, at least dapat skip klas KIMIA,,bhahah.. BANCAU!!.. then about 115 tdo kejap pas mandi uhh!! bukan ape,, penat ngek bawu balek skula,, yaa,, dapat gelaran baru pulak dari ANAK2X TOYOL JAGAANKU: i am MUMMY TOYOL,,bhahaha.. okay2x pastu k.syida bunyik loceng, semayang roll-call balek,, and masuk cc kejap,,then turun kat parking guru..

now kami ade 2 choice,, mao nek kete sape?? cikgu laila or cikgu dilla.. yaa kalau RAIN cakap: "hitam nampak kemas,kemas bergaye".. aku plak pikay,, putih laie elegance babe.. so,, aku pilih naek kete cikgu dilla!! drift r sampai selandar r kann!!



*hehe,, snap,,b4 turun padang,, tetibe jaa nmpk
bilik study uh kemas sket!!

* ini shasha,, a.k.a aiman

sampai jaa selandar,, kami dah psyco,,padang die sket men besa,, 2x padang sis uh... memang laa..semput doe,, then cikgu soh lari satu padang,, haaa???? padang sis pon aku pancit,, but the best is aqu dan aiza sajaa yg tak pancit till end of the larian uh!! hehhehe.. pas stretching ape bagi,, gi tengok padang netball plak??
nape?? siak aje,, kecit sangat..!! first yg terlintas is " nak men cam ner nih??",, kau pas men,,memg x syiok babe,, tengah bes dapt bola..tup..tup daa ade at kaw. owg,, xgilaa toh?? tengok player selandar,, macam2x ruper ade,, yang berselendang laa,,tapi yg bez uhh,,yg pakai tite sajaa!! walawei hot babe,, bhahhaha,,
then,,,semestinya kami kalah dengan mate yg agk truk jugak!! berape?? ntah,, luper laa!! hehehe.. pastu balek..
*waktu nih,,tengah bincang mao naek kete sape kot!!
*that syura wif cikgu dila


* me wif dilla,, WD!!!
then balek jasin nek myvi putih cikgu dilla,, yesss,,adegan pujuk memujuk aiman syazana tok memujuk c.dilla supaye masuk ke dalam kg sri kesang yg 2km kedalam uhh,, agk xcited cuz 1st time masok solok uhh!! terkejut gak cuz tak same mcm yg dibayangkan.. then cikguanta balek bus10,, perut daa mengiggil lapa ngekk,, turun kete jaa,, alamak,, ayah shasha sudaa sampai,, andand nmpk budak klas dea laa.. pastu denga suare2x sumbg panggil aku,,then arina gedik2x tipon aku padahal aku da nak datang kat dea nihh!! cettt laaa~~..
lapa laa kan,, pujuk yati soh dea belikan beger kat c2,, yess agk ngidam berger bus10 yg terbaek selepas big mac my fav!! then ayah pown sampai,, tak sempat smpi rumaa aku daa sapan kan beger uhh!! sedappp weyhh!!! owhh kene get ready nak gi melaker witin 30 minit..


* transform...

selepas 30 minit,, sembahyang,mandi..ni laa rupe aku biler kuar bilek,, teringat tudung tertinggal at oztel,,capai sajja selendang,,lilit je r,,janji kemas.. then gi jj r cuz,, baru dpt duit SISCO,,mao kebas komik conan laa,,addict sudaa.. then,, turun gi jenjalan kebas selipa atlanta satu,, tetibe carik2x baJu,,promoter cakap
" adek,, beli skunk,,xdop less,, pukul 9 kang adee 15% less"..
tengok jaa jam,, 3o minit laie,, japp..gi sembahyang,, lilit selendang laie,, and..time 4 shoppin,, banyak baju aku dapat tarik gakk,,heheh!! aku an hebat!! melake jam doe semalam,,aku raser ari nie laie hebat kot!! pastu around kol 10 gi makan at BERKAT SALAM berdepan ngan D'NANGKA..try rr kalau sempat!!
ape yang aku pasti,, sampai jaa rumaa sudaa pukul 12 malam deyhh!! aku pon,, bukak pintu bilek dan stret booommmmm,,
"ZZZZZZZZZ""
mood:
bangkai kau WA,, sakit doe kaki aku kene pijak!!