x0x0

Aug 21, 2015

Summaries


Someone asked me for full entries sebab banyak hutang cerita. Kahkahkahhh. Malas nak tulis. Tapi ni serius talk. I'll update pasal

  • Bukit Tinggi [Feb 2015] , 
  • Singapore [Sept 2014] 
  • Penang [Ogos 2014] 
and satu lagi tempat. nanti cerita. Haaaa tapi soon lahhh soooooon. Jangan risauuuuu, I ingat je lagi particular diaaaaaaaaaaaaaaaa. Hohoho.


p/s: Hitman 47 best. Go watch.
Dinner 9th

#DakdaktakbalikKampungPower

Wolfpack

#wolfpack

Poplook Warehouse Sale

Teater Tuah dan Jebat #adikberadik

Last day exam #wolfpack

TeleRaya #TeleIsUnity

#cucunenex

#Niners


Tak banyak sangat aktiviti this year sebab kena bahagi masa cantik cantik dekat semua orang. so tak dapat nak puaskan hati semorang. Sorry. So these are sort of things yang berlaku sepanjang sem 6 actually. 

Chiau

Aug 18, 2015

End of Syawal.

Assalamualaikum

So, lepas birthday, I celebrated last day of Syawal dekat suasana lain. Gila.
So like I said, Syawal kali ni cam busy, actualy, acah busy. Last year, setiap hari pi keluar, yang ni, weekends je boleh. Orang rehat weekends, kitorang baru nak bukak langkah merayau.

Sebab tahun ni intern, so coursemates memang ramai kat KL, so macam gigih jugaklah kalau nak gerak raya. Lels,

First weekends, Rumah Mimie kat Bangsar, then terus pi rumah Shiks dekat Senawang. Balik dah penat rupa hape je.

The next week pegi KJ rumah Syazazu, then balik Melaka kejap. huisshh

The next next week, Rumah Azman, Alina and Anwar. Lepastu habis dah raya. Hahahhahahahhahahhaa

terima kasih mimie untuk duit raya 

The people


Selamat Hari Raya. Tahun ni tak jumpa dak dak matrik. Tahun depan cuba lagi.

Aug 12, 2015

22

Assalamualaikum

Hello badass, wakakaka . Im 22 biatch. Acah matang acah power camnilah. So nak cerita long story short ke, nak cerita details? Okay kita combine.

August always be my favourite and since its 1st of August lagi I have this feeling yang its gonna be good.

Yup. It was.

7/8/2015
Its a clarify things day, sesi luahkan perasaan sebab perkara besar jadik seminggu sebelum. Orang matang settle depan depan. Kahkahkah

Was also wolfpack day. went to MERU and makan makan.
Balik tuuuuuuuuuuuuuu macam haram habis punah baju faveret, tudung kesayangan.

Kena campak dengan tepung telur.

It was really unexpected early birthday celebration and THEM. They know i love kek pandan like seriously, so, instead of cari kek pandan, diorang just susun swiss roll pandan and banjirkan with chocolate topping. I love you guys.


Thank you. Couldn't ask for more.

8/8/2015
Kena marah dengan mak and ayah. Ok takpe. Last day of 21 kan. HAHAHAHHAA

9/8/2015
Its that day. hiu hiu hiu. Nothing much. Selain dapat wish berderet. Thanks. Breakfast with the girls and went to cyberjaya sebab ada yang nak belanja makan. Jauh bawak pi makan macam kat KL dah xde tempat. Hahahahaha

And settled up few things jugak on this day. Real jugak preparation nak habis belajar ni. Macam macam kena fikir.

So dearself,
I bet yang u didnt see it coming kan, how u juggle with things.
Dah tak boleh simply mess things up.
Dah kena beringat in every step yg u buat.
Dah kena aware yang ade orang perhati.
Dah kena jaga hati org dengan lebih serius.
and at the same time,
Dah kena be ready and prepared on everything.
Dah kena start serious.
Dont be typical because the typical not suits u well.

Selain dari wish common yang aku dapat like, cepat kawen, cepat jumpa jodoh, actually there's this wish yang hit the most plus dia keep reminding that phrase.

"Jangan lupa berbakti dekat mak ayah. Tu yang paling penting dalam kehidupan."

Last words,
Thank you. Happy birthday Nuur Syafiqah binti Wahid :)

Aug 10, 2015

Happy Birthday, Dearself

It always be the most awaited 24hours moment throughout the year, yeayyyy.

and yet there are two questions that hit me the most yang buat aku react macam,
"Dah tua nya aku.."
"Are you really 22?"
"Are u ready for the world"

Hahahhahaa mcam otromen.

"Why me?"

One simple question.

Yet the answer aku boleh bagi 4 bundle kertas kajang pon belum tentu cukup lagi. Hahahaha.
Nanti baru update entry birthday yg super ohsem.

Ni dak Zieha buat sweet padia ntah, lels.
http://duapuluhtujuhempat.blogspot.com/2015/08/august-is-her-favourite-month-katanya.html