x0x0

May 24, 2012

2 years guys.

assalamualaikum...

 so today glad to show u my greatest appreciation to them. well for them, very known as GIGS 0610..

mase masuk matrix dulu,, i'm afraid that i can't having such a blast friends like them,,but i'm wrong.. tetiap tempat yg aku pergi, yang aku jumpe member,, Alhamdulillah,, dorang best but,,honestly.. i'm not taking GIGS as my friends actually,, i'm having them like sisters.masuk satu kepala, otak gila2x, otak masing2x sewel..  and last week, we'd a very joy moment.. a very thank you.. not going to update this entry with so long-nasty-buwelk-and-so-what-ever words.. here some pictures too..









bukan sume dapat rase kehidupan macam nie.. hahhahhaa

May 15, 2012

S22T5: a year in the making part 2: that moments

assalamualaikum :)

heyya another again, a short entry for my dareset ex-classmates... hamik kau,, dengan GIGS and ALPHARIANS pon xde aku buat sampai 2 entry,, and kali nie memang termuntah laa punyer banyak gambar die.. 51 gambar aku upload for this only entry yang membuatkan aku tido pukul 230 pagi.. blame them.


~kak feyzah xde dalam gamba nih~


and again, the very first xtvt outdoor,, waa cehh outdoor x menahan,, bunyik gaya mcam aku buat rock climbing jehh,, tak ahh,, nie mase KO-K,, main SPONTAN,, the idea was from,, i don't sure but x silap macam dak zul.. there are also the videos when kitorang main bende nih. FUN abis laa,, x silap mase main yang pemberita berkepala 3 tu kot name die,, KAK TIQA memang best giler, muke slumber abis,, well  i won't deny it,, she IS fun sepenuh masa..

and when, tajuk ape tah game tu,, tp soalan balas dengan soalan,,  a cutie couple yg konon2x nak sorok2x tu,, memang agak teruk laa kene ngalan,, but then ariss replaced zidah,, okay,, lepas ariss replaced zidah,, aku paling x boleh blah,, muke x bersalah je buat perlakuan sumbang sambil manja2x..


and antara xtvt yang best but turn out jadik x best bile part ending2x tuh but still seronok was LAST MENTOR MENTI.. time nih,, mentor kitorang cikgu hazilah dengan bersemangat waja buat spagethi.. biase lah orang biase makan mee kari,, tergeliat lidah woo nak makan.. then lepas makan2x, the boys pulak buat bahan nak ragging aqeel xsilap aku and aqeel pulak dah kene tahan macam banduan.. main kotak beracun,, and the funniest ever bile akbar kene menari dangdut,, dah laa kitorang sume dok bawah pokok,, aku dah bayangkan kalau background lagu memori daun pisang tu,, memang kene laa..

but then,, dorang terus buat kerje ragging meragging,, and some xcident laa happened when ade salah faham,, so dak2x laki nih 3 org kot cabut untuk menenangkan diri,.. part tu yang xbest,, tp budak laki nih gaduh mane lame,, end up baik jugak.. pastu teringat kak feyzah cakap" tu lah suke2x sangat,, kang dah jadik cam nih..".. oleh sebab,, xnak spoil kan mood yg lain,, kitorang still tuka2x hadiah gak.. ahh time tu seronok.. masing2x usha hadiah org dan berharap dapat hadiah yg dorang nak.. =)

~nie mentor aku~



and this is when our last xtvt during KO-K,, errr xtvt ke?? but well still, have the pictires then it called xtvt.. these pictures adalah sumbangan dari Hariz cuz he's the one yang bawak kamera.. this one masa buat post mortem,, time nih laa pembubaran kelab remaja dan sukan. (KP13).. well,, even,, cikgu kitorang,, sorry to say laa ehh,, xbape nak best,, but yet,, terpaksa redah jugak lah kan,, on this day,, ape yang kitorang buat, dengan segala banting, belon, montaj,, buat cikgu termakan kata2x sendiri.. seminggu lepas post mortem,, kitorg tau cikgu adelah kutuk2x klass kitorang,, sedih memang sedih but,, die kutuk sebelum kelas kitorg buat post mortem,, time post mortem,, hambek kau..

banner nie, kak feyzah tempah,all the way from KL xsilap.


and this xtvt yang kitorang buat mase nak ganti aktiviti sem yang xjadik.. SUKANEKA.. memang aci terjah laa weh,, hari selasa bincang, hari jumaat dah on.. sometimes,, aktiviti yang di plan last minutes nie yang menjadi.. aku dah slalu buat dah. ade 4 games,, have fun gile2x lah,, dan sangat sadis,, tudung rumet aku tu,, penat aku sental bagi tepung tu hilang,, aku rendam semalaman dalam softener yang bagi hiang bau tepung, telur segala.. huh~~ berpeluh beb.. =)



yang nie pulak mase, hari last cikgu azuah, cikgu tuto kimia kitorang ajar kitorang,, touched.. dea memang laa best, sangat keibuan.. memang sangat sadis,, mase awal2x tahun 2012,, aku ngan kak tiqa tahap tertinggi laa nganjing dea,, bukan buat depan2x tp blakang2x.. there was one day,, bile cikgu masuk klass lambat,,30minit lambat,, aku ngan kak tiqah dah tergelak gile2x laa,, nak2x lagi lepas tu cikgu masuk klass and die ckp die lambat sebab uruskan anak darjah satu,, itu memang x boleh belah giler laa,, tu belum lagi perangai hawau aku dok pinjam tuto nisha,,kalau malas nak buat,,pastu bajet macm aku dah buat tuto.. kalau gamba nie,, aku tengok jawa, hariz and ariss tu,, dah macam gayboy je.. 


 and last but not least,, nie some pictures mase aku kat sane with dorang,, all the suasana, kenangan and moments.. tetibe terasa,, huh time flies so fast ehh,, xseda dah abis matrik dan xseda dah besar.. hahaa






these guys plus with these girls equal to S22T5.. thanks for being a great classmates for this a year. kadang2x bile sampai mase2x xbest tu,, norma2x kehidupan lah kan.. THANKS AND SORRY again. =)


kak feyzah            iefa                     Nadine                Aqeel         Zul           kak tiqah              zainab                   Maizatul             Ariss          Akbar        kak hajar                         mira Jamal         Pikah                  Hariz                      marina                  najihah                Zidah                   Ijad        mira syahirah       masyi                  Jawer'z               Wafiy