x0x0

Jan 22, 2015

Counter

Assalamualaikum

SHE WRITESSSSSSSSSSSSSSSSS!!!!!!!!!!!!!!!
Hahhahahhaahhahaha, I know I know this perempuan pemalas takde masa tetiba duduk bersila bukak blogspot sebab nak menulis ni adalah satu perkara rare. Fehhhh. Lots thing happened by the time I write this thing, termasuklah final exam.

Long story short, did exam, did sambut besday Syaza, did what lagi ehh. Did a lot lah tapi x sangat kot but yeahh, then this one thing yang actually trigger stress level aku. I never actually care lah kalau being stress, selalu kalau stress pon, paling power pon lepas makan nasi tengah hari dah hilang. Paling ada pon, sampai kene amik angin malam, pusing ulang alik UM- Sg Besi pon dah kira okay, but this one thing aku x tahan dah. Ehh aku lupa, before exam week, aku stress level aku menangis depan orang.


Packed things up, harini stress, esok aku nak treat diri aku dengan nature, aku prefer laut. Ni bukan taktik aku nak pegi jalan jauh, cumanya memang, aku lagi suka tengok air laut. Mungkin sebab dia biru? Hahhahaa. So aku pegi PD dengan Diela n Fatynn. Well, sisters since 2006, how can u say no, when u be with the one yang ada masa struggle phase kau kan??? Hewhew

Pegi lepak kat Telok Kemang, then pegi makan Asam pedas (kitorang orang melaka kottttttttttt, asam pedas tu macam darahh. How come u say no to asam pedas. No one say no to asam pedas. NO ONEEEE. Hamek kau!!!) Then pegi waterfront kejap, lepastu acah2x photoshoot dekat Blue Lagoon then Cendol Bakar seround then baru balik, ikut jalan pantai. Peta PD blakang tangan. Hehehehe. Thats all.

This gambar undang kontroversi gila sebab dorang ingat aku bertunang. Gila

And Alhamdulillah, the nature treat went well.
Thank you PD, u treat me well when I was at my worst.
Thank you girls for being there.
Thank you dearself for acting as sane as possible.
Thank you people that give me bunch of positive words.
Thank you.

Some people might see me as one of the gila-gila kind of person, but still I am me inside. I dont open up a lot of things. A lot. There are some lucky people je yang tau. The best part is, I am certain sure the people yang aku open up to tu pon might tak tau yang aku kengkadang cerita dengan dia sorang je. HAHHAHAHHAHAHHAHA





Jan 1, 2015

2014 in summary

[2014]

Selain cerita asam garam kehidupan yang di penuhi kisah segala jenis jatuh termasuk jatuh hati, ehhh, I guess, my 2014 was awesome.

Did EDMAT untuk tahun kedua dan terakhir. Whole new pengalaman, jumpa segala jenis manusia, dari setinggi2x dalam board organisasi, sampai lah yang tahap biasa2x. Dari yang peringkat universiti sendiri sampai lah universiti orang. Dari yang menyakitkan kepala, mata, hati dan pakej semua tiga pon ade. Macam-macam ragam manusia.

Then, went to Penang which it took me masa yang sangattt panjang untuk totally move on. Tapi tetap x move on. Kahkahkah

Tapi rasanya remarks untuk diri sendiri untuk 2014 was in 1st weekend semester 5, 9 perempuan berperangai random, aci redah pegi Singapore without proper preparation, its just because, kitorang rasa nak pegi Singapore, then kitorang pegi lah. Salute kat masing-masing punya survival rate yang tinggi gila. HAHHAHAHHAHA

Long story short, going to sit for sem 5 punya examination which start on 2nd January till 10 January. 6 papers. Sorry for all wrong doings and pray me well. 


p/s: Aku kopi pasta je menatang ni dari FB dan malas nak upload gambar sendiri kat kat sini sebab rasanya dah banyak post gambar kan kan kan. HAHAHHAHAHHAHA. Have a blast 2015 people!!!!