x0x0

Jun 19, 2010

seminggu


hello..hello..

membosankan,, tu je yang boleh aku describe skunk.. nope,, bukan skunk,, sepanjang minggu nih!! aku buat pe eyh,, owh.. bangun waktu matahari mencacak atas kepale,, then makan,,bace komik,,hadap laptop.. tu je keje sepanjang cuti sehinggalah hari khamis,, baru sampai seru untuk wat folio,, yeahh,, i'm the great!!

rabu hang nan besties a.k.a girlfren terhebat: shasha nan yati,, owh..da cite malas nak tulis laie,, tadi baru pas tolong my mom tande ketas pekse murid dye,,ya ya.. sangat klakar doe,, bese laa budak dajah 5,,bi plak toh,,pecah2x perot ketawe ngan mak..btw,,petang td daa wat comb binding tok folio yang annoying toh.. semalam,, german kalah!! sian shaz!! xpe2x..

xpegi mane2x,, tu aku daa biase.. kehidupan anak sorang guru upss bukan 2 orang guru,, aku sudaa biase dengan melepak kat ruma sambil bersantai sajaa!! yeahh..semalam asek donlod lagu jaa,,yang lelame pon aku donlod.. aku bosan.. xbole bukak myspace,,nanty saket atie,,hahhaha..padan muke aku,, putih konon.. damn~~

btw,, 2 gamba jaa i donlod kat cinie pasal ari toh!!


ps: i miss my class,, ahakzz

Jun 9, 2010

lagenda BANCAU


mushii..mushiii

B.A.N.C.A.U.

huhh~~ -ape toh cikgu?? -ape laa awak nie, itu pon xtaw,, -mestii r xtaw,, -BANCAU toh...........................................

untuk budak MOZAC, mungkin 1/2 dari dorang daa tau atau mungkin xdop yg taw
but,, for ISKANDARIAN,,
almost ALL sudaa taww lagenda BANCAU,,
tain last dapat dyep tok CHEMIST,,
haa,, so sweett!!! hehe
sangat seronok belajar,, kalau ngantok,,tido laa tanpa ade syak wasangka..
dye xmara,, paling tidak pon, die akan hentak jaa meje nan rotan,,
MARAH~~~ neva!!
hehe..\CIKGU JALIL,,
baru jaa beberape bulan daa wat fenomena!!
yurpp,, thats BANCAU!!
ziha cakap,, die jarang sebot kat BETA,,
but kat klass aku,, sangat selalu laa..
die yg sangat open, telah berjaya buat budk laki malumalu,,
kenape,,
hehehe,,


p/s: dye cakap
meniru itu seni!!

Jun 8, 2010

today waS A fairytale

mushii..mushii..

thx mieza cuz pinjam kan GOKUSEN kat aku,, sangat terhibur..
kau cakap kat aku,, dalam ramairamai,, aku jaa yg suke tengok GOKUSEN 1..
yaa memang aku suke malah LOVE laie!!
kenape,,??
sebab dalam toh ade SAWADA SHIN!!
haaa,,
macam mane

SHASHAonly fall in luv with JOE JONAS
mieza ramli jatuh hati kat KEY SHINEE
akalili pulak kat ONEW SHINEE
beah razak kat MIN HO
farhana kat JUSTIN BIEBER
mas kymm tercinnta kat FARID KAMIL,,

i guess,,
i luv MATSUMOTO JUN!!!!!
ahakzzz...

p/s-->> NUBHAN,KIM HYUN JOONG,YONG HWA remains constant laa

Jun 3, 2010

4 years

owh.. it almost been 4years since the last 2006!!
3.6.2006!!
one of the most precious moment in my life!!
why!!
cuz,, on that day,,
i had an experience that did'nt have @ OTHERS!!!
back to bm!!
yaa,, kenape yaa!! owhh,, cuz..
aq kenewat operation laa at kepale!!
ade ketumbuhan..
ingat laie saat toh!! asek pengsan jup!!!
since standard 5 plak toh.. i ingat laie ape doktor
at KLINIK YAKIN cakap kat ayah:
" kalau ank awak ade ketumbuhan,, daa lame die mati laaa"
one word jaa boleh bagi kat die tyme toh!!
SIALLL...
then,, pegi check kat klinik swasta @ sentul!!
" awak ade ketumbuhan nie"
OMO,, betol kaa,,
" but xteruk laie so nak wat pembedahan x??"
of course i do!!
then,,
pas wat pembedahan,,seyes,,
kepale rase sangat ringan!!
sumpaa!!

*alhamdulillah,