x0x0

Jul 12, 2010

exam lagi!!!

sigh**

baru nak tarik nafas lega pas mid-year exam,, tetibe ari nie daa dapat jadual pekse for JULY test..19 till 29 JULY.. warghhh yang paling mencabar.. BIO and FZ dalam satu arie babe.. nak mampos kaa!! hidup setaon as form 5 seperti suda menghabiskan separuh daripada nyawa di sepanjang riwayat aku!!

aku xtaw bile dapat bersenang lenang tanpa memikirkan masalah yang xakan kunjung tiba~~ whhh.. aku berfalsafah!!

akhir kala,, aku akan mengalami sleeping-disorder-viruss bsepanjang due minggu ini!! harap maklum!!

Jul 10, 2010

mushi..mushi..

-jumaat 090710-
dulu,, cikgu aku cakap,, sebelum wat pape kene bace bismillah,,langkah kaki kanan.. padan muke aku,, sepanjang 5 taon.. ni r arie yg paling memalukan. yaa aku ulang The MOST embarassing day ever!!! kenape?? kerane,, ntah laa.. kene berdiri sederet panjang kat tangge pesada waktu perhimpunan!! wargghhh,,kene kutok plak toh!! slamat satu gigs!!

Jul 7, 2010

ilp


ellow2x,, seperti yang dijanjikan:

*dalam bas: alfabeta rockss
*wif sir neo,,1st picx after cam terhempas

* farina and fana

* shasha?? sebab saja

*mereka!!


*aku suke pic niey beb!!
*andand sekian dulu!!

seminggu punya cita

daa lame xupdate blog!! semenjak abang balik tinggalkan MELAKA,, kegilaan terhadap internet makin berkurang kerna BB suda tiada,,mengharapkan internet ruma yang boleh digambarkan sebagai " kelajuan cipan berlari lagi laju" itu sangat-sangat menghampakan!! skunk,, mau story,, cite2x yang berlaku sepanjang minggu:

situasi 1
-rabu (3006)
dengan segale hormatnya saya sebagai EXCO PREP menyerahkan jawatan saya kepada MARLIZA..
disebalik cerita penyerahan jawatan nie,, ade rase xpuas hati kami antare PARA EXCO dengan MANTAN!! name?? bagi pandangan aku,,die xlayak dipanggil manusia so xdop name!! marah?? ade kuli batak kau gtaw!! I DON'T CARE!! begini ceritanya,,

" setelah 2jam kami mengahabiskan mase memekak,membantah, akhirnya satu keputusan muktamad telah di capai iaitu barisan EXCO 10/11 yang dipilih atas semua aspek yang dipandang!!
tibe2x mase ANUGERAH PENYERAHAN,,name pertame yang naik adalah bukan daripada name yang dipilih,,sehingga akhir,, rupanye2x manusie yang tidak bername itu sudah menukar bukan sahaja PENGERUSI malah 6 JAWATAN yang lain termasuklah MINE,, WATAFAK tok kau!! setelah itu,, 11 ex-exco menghentam die dan satu soklan iaitu " kenapa *** tukau xbagitau kitorang" dan jawapan paling BANGANG *just 4 u penah aku denga ialah " akak tade jawapan" sial x SIALL?? dan kau oarang yang selalu berpegang dengan falsafah dan mitos serta pengajian am ape bagai kau toh akhirnya telah menunjukkan kau sangat-sangat lah B-E-B-A-L..."

situasi 2
selase (0607)

aku gi ILP dengan semua budak form 5 SMKIS,, yeahhh,, utk pengetahuan korang budak klass 2 alfa ade 90owg so terpakse pecah 3 tok naik bas!! ahakzz,, ! naik bas ngan beta's girls,, main sambung2x perkataa.. kami ade ceramah teknik menjawab soklan for teras subj only!! bestt and sangat sejuk!! aku dah sememangnyer tak tahan sejuk hampir mati kesejukan kat dalam toh,, naseb bek fini ade tok bagi aku telekung!! aku dah kelubung badan aku!! sejuk punyer pasal!! budak laki nak gelak?? aku sangat xpalau,, lepas dah selimut tohh,,ape laie tido r plak,,timing memang terbaik: pas makan, waktu tengah hari!! masyukk babe!! balek sket lebey kurang kol 1730,, but kami ( GIGS) turun jasin terus,, al-maklum laa,,kamikan JARANG turun!! hehehe,, pergi serbu BURGER bus10 yang kami gile kan!! pas order,,jalan2x gi FS,,AKU?? komik laa ape laie,,!! abis jaa,,aku nak balik,, turun dari FS terserempak ngan MOM sorang memba aku?? memba,,hahaha,,ahakzz.. yang buat aku terkejut ialah:

*salam tangan dye dulu
"dok asrama kan?"
"yup!"
"balik kaa??'
"nope,,jalan2x"

haha,, neva espect yang dye kenal aku dan tau pasal aku serta ingat tentang aku!! i LOVE that DAMN much!!

btw,, aku nyer camere terhempas dengan teruk dan hampir2x jahanam,,but,,aku kan hebat!!

situasi 3
rabu (0707)

teknik menjawab soklan @ DEMA.. 4 da first tyme in my life,, PENCERAMAH LARI DARI CERAMAH!! kau ade?? xkan!!.. KECEWE NGEKK,,!!dye best,, wehh yang lari toh penceramah ADDMATH NGEKK!!,then ayanh datang 4 tandatangan buku rekod!! dengan bangge nyer ayah cakap kat cikgu nooraini memandangkan markah bio 49 saja

" die (merujuk kpd aku) memang xminat bio, die nak amik akaun waktu f4 tp xpat"

ayah memang hebat,, kalaulah ayah tau yang tengah denga ayah cakap toh ialah cikgu bio ica!! ermm mesti die terase,, ahakzz!!
__________________________________________________________

panjang sunggu aku cakap,, then daa cite sal ILP toh,, if ade mase,,next en3 aku upload gamba2x kat ILP,,ahakzz.. till then,, SALAM!!

p/s: BRAZIL kalah!! damn~~