x0x0

Jun 16, 2011

rindu

sains komp. aku update siket. rindu. *sigh

Jun 11, 2011

crush :.l0v3.:





6 taon dulu mase aku tengah dalam mode kanak2x sekolah rendah,, aku ade lah minat kat kawan aku ni kan!! ade lah mamat tu,, hehe... but then, its just puhhhhhhhhhh~~ away. 6years. but still, die mesti lah aku x boleh lupe..

[macam mane nak lupe, JASIN bukan besar mane pun. SIS ngan SMDB pun bkan jauh sangat,, balik2x jumpe gak kat busten. Chinchin ngan TERENTANG pon bukan macam LONDON ngan TERENGGANU, pusing2x situ gak aku jumpe.. bahahhahaa]

sekarang dah zaman remaja punyer atas siket ar. aku dah 18.. meh sini bar aku list down budak2x yang aku niat ehh..[name penuh aku bagi.]<-- aku tipu

  • hakim
  • taufiq
  • akim
  • MNZ
  • ANZ
  • firdaus
  • LAST,,,,,,,,,, NUBHAN ALWAYS..
seingat mental aku,, ni je kot.. tapi just minat okay.. sebab ape?? sebab,, suka hati aku lah aku nak minat.. still macam dulu.. minat2x simpan dalam hati, bile terserempak mulelah STARING kat dorang macam xde hari esok.. kalau suruh aku STALK,, tu x payah ckap arr.. pendrive aku penuh beb gamba dorang.. tapi dulu laa.. skarang aku dah insaf sket..

cite aku simple and short. KMM, aku crush dengan kau. bukan dengan kolej tu, tapi dengan seorang insan dalam kolej tu!! macam sengal kan.. bukan budak yg rupe abg TOPEK tapi org len.. siryes aku ckp.. tapi as usual.. gua pendam dalam2x,, blagak cool,,buat cam xde pape cuz gua kan hebat.. bahhahahhaha andand.. lagi satu quote ehh yg aku buat,,,

SOME idiots are COOL,,but the COOL's completely not an IDIOT.


assalamualaikum.. aku cute.. =)

Jun 4, 2011

tamat riwayat 3500c

assalamualaikum,,

so,, arini parents aku lawat aku kat sini aa macek.. kau ade??xkan,, cuz,, kau harihari nampak muke dorang kat rumah..

first day masuk oztel, henfon aku dah macam gampang,, die dah tercabut2x sane sini.. so, aku sabar lagi, even aku tengok dak2x sini macam anak orang kaye,, aku tabah je gune nokia 3500c.. dengan cermin dah retak sume, aku cekal je beb..

pastu gua pakai 2 minggu phone tu.. terhempas sane sini jangan cite arr.. tapi masalah nyer,, kali nie nyer penangan memang buat gua sentap beb.. gua tengah best2x membetulkan neuron otak gua yg dah salah tafsir pasal CONJUGATE sume pasal tu.. dengan tetibe je aku dengar "panggggggggggg".. aku pon macm woahhhhhhhhhhhhhhhhh... henfon haku.. aku tabah je,, capai gune kaki..

hamik kau,, skali cop tapak kasut cinderella kat blakang phone aku..onn je,, nak bukak mesej,, tetibe LOADING sampai 10 minit...aku dah sentap.. then,, aku text diela,,.. petang pulak..

hurmmmmmmmm,,, dak nad call then,, aku dah x boleh dengau sore..oh yeahhhhhh,, padan muke aku.. dok jejauh, henfon plak kol bole dengau sore, aku plak x bole ckap.. yeahhhhh.. stresss aku... so,, kau kalau rase2x nak ckap ngan pintu,, kau call lah aku.. kau paham x!!!

pfffffffftttttttttttttt... andand by the way,, budak s22t3 ade sebijik rupe ABG TOPEK,, aku terharu!!! haha,, bile dalam kuliah,, mate aku mensti spot mamat tu!! bangang kan,, aku ade double niat setiap kali masuk dewan kuliah... hahahhahahahahahhahahhahahhahahhahahhahahahhaa

aku budak S22T5. harap maklum ;).. and minggu depan aku balik.. yeahhh!!~~