x0x0

Aug 20, 2011

baru 3 bulan tapi A22A memang terbaikk ;)

assalamualaikum,

regarding to my previous en3,, i said that i wanted to share bout my birthday kan kan kan.. so,, gini cite die...

-09082011-

start 12 malam,, henset aq dah super busy kan kan.. tapi xde lah sebusy korang yan super HOT giler tuuuuuu.... mesej thanks you tu patutnyer aku wat template je.. senang. pantas dan mudah. pfffffttttttttt

before gi kuliah,, budak wing dah memekak-mekak wish aq kan... so hari tu,, aq mengambil keputusan nak jadik baik sket.. gua pakai pash bebeyh.. bukan yang lilit pendek2x tu ehh... TIDAK sama sekali.... aq lilit ustazah hari tu.. classmates wish.. so kuliah abis kol 4 ,, balik bilik terus tido cuz aq dah dapat rase kebosan birthday aku yang ke lapanbelas. aku hampa.. [macam haremm jea bunyi].

bangun tido, capai phone,, terus gunekan free call aku yang aku ingat aku nak sesiakan macam tu jea.. around 1730 i guess lah.. aku kol SHASHA of kozz.. gayut dan borak..sampai nak bukak pose.. then,, dalam sejam gak pastu kol dearly cik yang dirindui sejak sekian lama, FATIN NAJWA.. okay,, aku baru tawu yang die dah ade kat semenanjung cuz b4 nie die kat UNIMAS but now she's in KOLEJ MARA KUALA NERANG- PERUBATAN-INDIA-MALAYSIA.

tolak cite lain mase time berbuka yang SUPERBLY-AMAZING EXCITED.. memang hari tu kitorang bukak pose satu wing,, so tengah2x nak tunggu azan tu,, tetibe aku dengar sore PIDA.. aku macam,, " apelah dak PSI buat kat sini,," but then, die masuk,, die bawak kotak,, then die nyanyi lagu birthday,, super siryes aku cakp,, memang terharu beb.. then dak FARAH [putrajaya] masuk bawak another kotak,, besar weyhhhhhh... dorang suro aku pilih dan bukak..

aku amek PSI nyer,,, tapi hampehhh punyer PSI,, die kenekan aku je,,, punyer besar kotak to,,, die just letak AIR MINERAL je.. yang lain disumbatnyer dengan SURAT KHABAR beb... tapi xpe,, atleast ade orang yg still hargai aku yang lepaking on earth ni...


PSI tu name simbol untuk WATER POTENTIAL, budak bio laa yang cakap.. PSI nie bentuk die macam tongkat setan,, dorang kate aku nie macam setan,, so dorang panggil aku PSI .. dorang HAWAU kan.. =)

-aku budak FIZIK.-

Aug 18, 2011

hari raya.

assalamualaikum.

siryes cakap. hari nie dah BARU khamis.. tapi mood raye dah sampai dah.. habis tunggang terbalik DK3.. mood blajau dah hilang.. even raye lagi.. in counting of 12 days kan,, tapi,, excited nak jejak bumi JASIN.. kali nie bukan nak rempit LAGENDA aku tu jejauh.. tapi aku nak menghabiskan masa melihat keindahan kampung aku.. [ok yang nie aku tipu.]

act,, since KMM baru bank in duit.. ohhhhhh yeeeeeeaaaaaaahhhhhhhh,, aku rase lah kan,, aku PATUT melabur lah kat bank2x yang ade kat sekitar bandar MELAKA tu.. fair kan.....


untuk awak.. awak.. awak.. DAN AWAKKKKKKKKK.. safe journey.. balik kampung, makan rendang, makan lemang ceceah masak lemak.. hehe



talk about this cutty raya,, i miss my dearly kawan2x.. GIGS dah tentu,, tapi x.. kalau korang still x tau,, the most dearly yang aku rindu F.A.S.M.A.

F- farina & farhana
A- atiqah & (h) ayati
S- syafiqah (me) & syazana
M- mas & mira
A- (h) ajar & akalili

[Friendship Are Still in Memory Aku]

i dearly miss a moment when all of us akan makan sepuas hati,, even kitorang attend event kat hotel, kitorang tetap lahap gak makanan dengan kenyang macam ulau sawa.. excuse ehh,, kitorang bukan buruk lantak,, tapi,, once a year okay..





last word: hari raya. ohh yeah 98 aritu besday aku.. next en3 aku update sal besday aku kat KMM.. aku terharu..

bye. love. cute


Aug 9, 2011

aq dah 18 belas

assalamualaikum ;)

alhamdulillah,, dapat gak aku merase peluang kehidupan yg ke lapan belas hari nie.. thx kat memember aku yg xputus2x sent mesej kat phone ngan wall FB.. terharu aku.. kat 2 org classmate aku, meh aku mentioned name dorg,,"

MAIZATUL SHAHIRAH NGAN NUR HANIFAH.
the rose and that DAIM is supebly amazing..

ang for the most terharu-EST wish of fekoz dari twin aku yang jauh kat PMS sane..
AIMAN SYAZANA MUHIDDIN.. terharu ngan ayat kau..

tetibe aku teringat besday aku yg ke 15 dulu.. hari sabtu,, kengkawan aku baling tepung lepas balik skola , aq dapat ckap ngn HAKIM, aq dapat sambut reramai ngan batch form 3 2008 ostel. aq kene celet krim ngan dorang.. dan itu yg aku panggil KEHIDUPAN REMAJA aq yg tersangat lah best.. tersangat indah..

bye bye.. aku dah 18.. aq dah boleh tengok sume cite termasuklah yang 18s-.. hehehehe bhahahahhahhaha.. bulan puase nie pikah.. anyway,, thanks a lot.. ilove you =)

Aug 7, 2011

ohh tidak dan DAMN you




assalamualaikum,;P

aq bangun awal.aku sahur pizza tadi. bukan aq nak bangge tapi,, well.. bhahahaa. xlah.. aku minum air je ngn telan kurma ..

back offffffffff,,,, aku bertungkus lumus buat fizik, tapi hampeh.. aq xpaham.. dapat jawapan 2 dari 10 soklan.. jahanam hidup aku cam nie...

p/s: esok nak blaja hybrid electron,, and still wondering what is the purpose am i studying that hybridization of electron in my SUPER GREATIOUS life??? anyone??

=)

Aug 6, 2011

selamat berpuassa ;]

better late than never.

salam ramadhan. xsemat nak sent mesej kat sorang2x. busy UPS. even dah 6 puase tapi tetap nak ucap.

selamat menunaikan ibadah puasa.

love letter to KMM

to my dearest KMM,,

i've started my life with you for 3 month. i'd try to love you as much i love the past. i'd try to love them, the one inside u as greatest i love my sayangs GIGS. i try to be the one as i be when i was an iskandarian. i try to make fun with the members of A225 as i was a dormate of dorm I. i try
to havoc the situation of WING A as i did it in FLOOR 3. i try to make it best in S22T5 as best as 5 alpha.

i love you when it is THURSDAY as i don't have to bring a lot of files all around you. i just bring my pendrive, mp3 and foolscape paper if it is necessary. i can put on my eyeliner cuz the whole day i just be in the dearest aircond places. but i hate u when it is MONDAY and FRIDAY as i need to bring my labcoat, jotter, lab manual,tutorial, files, MUET, and i need to rush to BT231 after 2 hours lepaking in DK3 and just after theat i've to go to BKS2.. its a wow amazing superbly tiring day.

but, no matter what, insyallah, ILOVE YOU..


*cute kan meje blaja aku*

okay nie lah due makhluk tuhan yang banyak bersabau ngn perangai childish+kuat menyakat org aku.. my superlicious RUMET.. baju waktu larian 1 malaysia.. aku dapat number 888... meet YAYA yg bertudung and NISYA yg satu lagi tu.. satu lagi SHUEN.. xde dlam gamba,, anak cine yg pandai melukis dan sangat suit....


parts of my 24 classmates.. sewel dan gile2x.. ohh ye,, gamba yang betul2x atas tulisan nie,, KAK MARINA [ janggaluntuk aku panggil die kakak,,die ckap ngan aku dulu,, ape beze budak lahir bulan 1 ngan sembilan untuk aku panggil die kakak if die lahir bulan 12 aku lahir bulan 8.] and KAK FIZA, dak NAD GOJES, and DAK MAI

yang nie plak gamba kemenangan budak blok A2 waktu game inter-block NETBALL.. team lain naik terbelahak members dorang, tapi blok aku, ngan2x soi je.. tu pun x cukup.. netball players sepatut nyer 10 plus simpanan,, tapi kitorang 9 je.. tu pun siap import budak lagi. kitorang kire unbeatable blok laa,, waktu game tu, belasah lawan kalau x double digit xyah cakap arr.. even dengan blok senior yang masuk KAKOM pun kitorang blasah gak.. aku pegang BIB WD as always..

next is,, GIGS ofekoz,, aku kene bangge..

*mieza ramli is missing*


okay,, nie waktu dorang melawat kitorang yang cute miut nie. even pak guard
x kasik masuk, tapi apedehal der.. GIGS xpenah kesah dengan sekeliling. even classmate aku tengah gi cucuk duit pandang2x.. aku kesah ape.. even pakcik teksi paisey2x kat kitorang, jelez cuz xde org nak naek teksi dorang,, lantak pi lah kan...


meet NURDALILA HUSNA S21T3. pelajar PST SAINS modul 2. bertarung ngan FIZIK, menyingkirkan BIOLOGY. budak blok A3.. slalu ngan aku, even x same kuliah, xsame blok, x same klass, bilik lagi lah x same.. disebabkan kitorang same modul, tu yang setiap hari dok berkepit je.. setiap malam dok kat luar LIBRY cuz kat libry, baru ade life. blaja x bilik x best. sunyi. macam tanah kubo..

*sembilanogossembilanpuluhtiga*

happy birthday,

assalamualaikum,,

actually, i sepatut nyer post entri nie on 28th july but it has been postponed cuz my phne drown crazy and KMM's wireless is unstable [always]..

so,, encik A,, i don't know where was my spirit came from since i'd called my dearest to give ur number but at last with rational reasons,, i thought,, its been better if i just message u,, yeahh,, FB of koz..

swit 18.
love [always]