x0x0

Dec 26, 2014

Random

Salam

Just a random thought that I just want to scribe over.

Woman and their complicated as fak mind.

Thats it. Complicated.

I. Dont. Even. Understand. Me.


Dec 15, 2014

Perangai

Assalamualaikum

Week 14. Yeahhhhhhhhhhhhhhhh. Hell no!

Perempuan syafiqah yang sepatutnya tido ataupun revise ataupun apaapa saje lah yang sepatutnya dibuat oleh seorang student kejuruteraan semester 5 memecah duli, ehh mencemar duli, bukak blogspot dan menaip.

Si hantu ni, padamulanya ade benda nak story, tapi terlupa. Intipati dia berterabur.

Long story short, last time, I got a mimpi where I have to kahwin with this one guy, pssstt, *insert smirk emoji multiple times here* tarikh kawen 11/12/14. wakakkakkakakkaa

The second story, I got a call and rushing balik because ade berita mengejut which aku lagi lah terkejut. Tambah terkejut, dorang kata nak buat majlis by the end of week 14, whichhhhh I dont know how lah to describe kannnn.

3rd, dorang kata nikah dulu, majlis InsyaAllah xde aral buat tahun depan. Lepaskan yang wajib dulu kata nyaaaa.

4th, did my Inai. hehehehehhe


notakaki: Permudahkan segala perancangan ini InsyaAllah :)

Dec 1, 2014

Week 12

Assalamualaikum

I just rasa nak tulis. 1st day week 12 jatuh pada 1/12. Fehhhh, power bhaiiii. Bangun pagi check twitter lepastu terus broken heart. Bapak ahhhhh. Aku rasa nak deactivate segala sosial media, campak laptop and isolated my self dekat ceruk mana mana.

Done my stressful weeks, which between week 7 up to week 10. Tests berderet, jangan cerita submission. Lab reports lagi. week 7 & 8 tu boleh terima lagi, sebab rumet pon xde pi German, so bolehlah buat bilik tunggang langgang tanpa orang kisah. Above all, I also have to commit myself with the JTKs stuffs, I mean, lek ahh ketua blok je pon, but stilllllllllllllllllllllllllllllllll.

Got some perkara yg happened. Too many sampai malas rasa nak update. Termasuklah done my one and only projek kolej this sem, MAYS.

End week 11, with something yang quite crazy, IKEA-Empire-OU-Putrajaya-Seri Kembangan
also, I got to tambah another precious gambar dalam koleksi, except this time tak silang raket lah. Silang bat. Maigaddd. gembira.

Long story short, November fulls with colours. :)

Then, hello Disember.