x0x0

Aug 9, 2013

9 Ogos 1993- 9 Ogos 2013 : Happy 20 years old.

Assalamualaikum.

SEE THE TITLEEEEEEE??? SEE OR NOT???
Alhamdulillah, That's it, I'm turning 20. the next series. A real adulthood phase I guess. The beginning for real battle. phewww. Hari nie xde apa2x yang special cumanya kalau nak amek kira cerita kena rush pegi hospital pukul 440 pagi tadi sebab badan diserang gatal2x+ bisa yang tahap paling tertinggi punya sakit. cerita dia, lepas gayut dengan Mirah Dali, tetiba makin teruk, masa tu dalam pukul 245 pagi. Told mommy and mak suruh pegi hospital pagi esok then me okay je lahh,, tapi still x tahan, aku mandi. Lepas mandi dia kurang, but still aku x boleh tido. Finally, memang dah x tahan teruk punya, terpaksa kejut ayah, ajak gi hospital and dapatlah injection yg bagi kebas+mual+pening semua sekali gus. so, that my gift from the insects yang terlebih sayang ke aku.

Got a lot of birthday wishes from memeber terdekat. yang paling padu, Syaza R, Syikin, Shiks, Hajar, Anis, dalam pada meng-wish tu, doa yg menyelitkan initial+ nama samaran seseorang tetap ada. Amminnn guysss. :)

Thanks for the wishes, may Allah bless u and me. and dah masuk 20, rasa nya dah perlulah ubah sikit lifestyle, for a better muslimah. InsyaAllah. Mencuba yang terbaik, mohon doa untuk diri ini sentiasa diteruskan. :). I love you.


 
and right before the 9 augutst abt to end, jiran bawah bakar bunga api 60, and disebabkan location rumah I atas bukit, memang nampak so wow lah dari verandah rumah,, macam tengok tv, pastu kamera fokuskan kat bunga2x api tuuu. macam diorang meraikan my birthdayyyy.. and the doas I got, aaaminnnn,, thanks for being part of me, thanks for everything. May Allah bless. I love youuu. :)

9 ogos 2013. location: belakang rumah
To you Nuur Syafiqah,

May this 20 years old will turn u to a better muslimah. Try. 

1 comment:

syaidatul nadia binti rahmat said...

happy 20th birthday pikah :D sorry lambat wish, hihi.